Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn in goede staat, tenzij anders vermeld.
Kleine gebreken (naam op schutblad, vlekjes, leesvouwen etc.) worden niet altijd vermeld. Indien u zekerheid wenst te hebben over de staat, raad ik u aan nadere informatie te vragen per e-mail.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Zie hiervoor "Posttarieven".
In de meeste gevallen sturen wij het boek in goed vertrouwen naar u toe. In een email ontvangt u de factuur in PDF-formaat, met het verzoek deze per omgaande te voldoen. In enkele gevallen (zoals buitenlandse bestellingen, of als ik twijfel of de bestelling wel juist is), zal ik betaling vooraf vragen. 
 U ontvangt altijd een bevestigings-email van mij zodra u een bestelling heeft geplaatst. Het is niet mogelijk uw bestelling af te halen.
Indien u uw factuur niet tijdig betaalt, zal ik u eerst een  herinnering sturen. Daarna krijgt u van mij een aanmaning (inclusief aanmaningskosten). Mocht u dan nog niet betaald hebben, schakelen wij een incassobureau in, om alsnog een betaling te mogen ontvangen. Betaalt u dus op tijd om extra kosten te voorkomen! 

Wanneer u vragen heeft over de hoogte van de verzendkosten of de staat van het boek, vraagt u dat vooraf per e-mail, dan zal ik u hierop een antwoord geven en u om een bevestiging vragen.

U heeft het recht om uw aankopen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Neemt u hiervoor eerst contact met mij op via email, zodat ik hiervan op de hoogte ben.
Zodra wij het boek terug in ons bezit hebben, krijgt u -indien u vooruit heeft betaald- het aankoopbedrag excl. de verzendkosten op uw bankrekening terug gestort. 

Het kan incidenteel voorkomen dat een boek al verkocht is, terwijl de site nog niet is bijgewerkt.