Verkoopvoorwaarden

Alle boeken zijn in goede staat, tenzij anders vermeld. 
Kleine gebreken (naam op schutblad, vlekjes, leesvouwen etc.) worden niet altijd vermeld. Indien u zekerheid wenst te hebben over de staat van het boek, raad ik u aan nadere informatie te vragen door het contactformulier in te vullen en te versturen.

 

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Zie hiervoor Verzendtarieven
In de meeste gevallen sturen wij het boek in goed vertrouwen naar u toe. In een email ontvangt u de factuur in PDF-formaat, met het verzoek deze per omgaande te voldoen. In enkele gevallen (zoals buitenlandse bestellingen, of als ik twijfel of de bestelling wel juist is), zal ik betaling vooraf vragen. 
U ontvangt altijd een bevestigings-email van mij zodra u een bestelling heeft geplaatst. Het is niet mogelijk uw bestelling af te halen.
Indien u uw factuur niet tijdig betaalt, zal ik u eerst een  herinnering sturen. Daarna krijgt u van mij een aanmaning (inclusief aanmaningskosten). Mocht u dan nog niet betaald hebben, schakelen wij een incassobureau in, om alsnog een betaling te mogen ontvangen. Betaalt u dus op tijd om extra kosten te voorkomen! 

 

Wanneer u vragen heeft over de hoogte van de verzendkosten of de staat van het boek, vraagt u dat vooraf door het contactformulier in te vullen en versturen, dan zal ik u hierop een antwoord geven en u om een bevestiging vragen.

 

U heeft het recht om uw aankopen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Neemt u hiervoor eerst contact met mij op via het contactformulier, zodat ik hiervan op de hoogte ben. 
Zodra wij het boek terug in ons bezit hebben, krijgt u -indien u vooruit heeft betaald- het aankoopbedrag excl. de verzendkosten op uw bankrekening terug gestort. 

 

 

Het kan incidenteel voorkomen dat een boek al verkocht is, terwijl de site nog niet is bijgewerkt. 

 

Klik hier om terug te gaan naar de Webwinkel.

Klik hier voor de Verzendtarieven.